Alles voor de houtkachel en pelletkachel

Janus gaskachels

Over Janus2

Ontwikkeling
De historie van Janco de Jong BV uit Gorredijk begint in 1981 met het ontwerp van de JAnus houtkachel, een kachel die grote naam en faam heeft verworven. Dankzij de grote aandacht voor innovatie binnen het bedrijf is het niet bij de JAnus gebleven. In de loop van de tijd zijn er meerdere typen kachels ontwikkeld, diverse accessoires en ook een serie designproducten voor in de tuin.

 De veelzijdige JAnus2
De jongste kachel in de rij is de JAnus2. Deze kachel combineert het fraaie design van de bestaande kachels en de unieke verbrandingstechniek van de JAcobus houtkachel met nieuwe looks én met mogelijkheden om de kachel met een gasunit uit te rusten. De JAnus2 kan dus als houtkachel en als gaskachel geleverd worden, en zowel in twee verschillende staande uitvoeringen als in een hangende uitvoering. Voor de houtkachelvariant wordt gebruik gemaakt van dezelfde duurzame verbrandingstechniek als bij de JAcobus. De gaskachelvariant is uitgerust met een gasunit van de  firma Faber Haarden uit Heerenveen. 

 De kachels voldoen aan de Europese norm EN13240 en dragen een CE-markering op het typeplaatje op de achterzijde van de kachel.

Janus2

[2 producten]

Janus

Ule gaskachel
Omschrijving

JAnus

LJIP gaskachel
Omschrijving