Alles voor de houtkachel en pelletkachel

Houtpellets voor pelletkachels

Houtpellets voor Pelletkachels

Bij openhaardpijpen.nl koopt u hoogwaardige ENplusA1 houtpellets, inclusief BTW en inclusief de beste service en de allerhoogste kwaliteit!

Openhaardpijpen.nl bezorgt natuurlijk in heel Nederland en Vlaanderen. De pellets van openhaardpijpen.nl worden afgeleverd op een netjes ingepakte pallet, wel moet u ervoor zorgen dat de plaats waar de zakken geplaatst moeten worden goed bereikbaar is.(Dus een harde ondergrond waarover onze chauffeur met een pompwagen de zakken kan verplaatsen) De minimale afname is 1 pallet van 75 zakken. Dit komt overeen met 1125 kg per pallet.

We kunnen ons natuurlijk voorstellen dat u minder nodig heeft dan 75 zakken, of daar geen plaats voor heeft. U kunt er dan voor kiezen om de hout pellets van openhaardpijpen.nl zelf af te halen. (wel even bellen)

Houtpellets gemaakt van 100 % maagdelijk hout en gegarandeerd afkomstig uit duurzame bosbouw.

Alle houtpellets zijn voorzien van EN Plus A1 certificaat!
Alle houtpellets die je op deze site kunt kopen, zijn voorzien van het hoogst mogelijke kwaliteitskenmerk: EN Plus A1.

De EN Plus A1 certificering is de Europese standaard vergelijkbaar met de DIN-certificering die vooral in Duitsland gebruikt wordt.
De kwaliteitsnormen van de EN Plus A1 certificering zijn nog op sommige gebieden nog strenger. EN Plus A1 bevat de strengste normen op het gebied van Kwaliteit, Stofgehalte, Calorische Waarde en As-gehalte en Herkomst van Grondstoffen.

EN Plus A1 is een certificering die wordt uitgevoerd onder de auspiciën van de European Pellet Council. De certificerende organisatie ziet er op toe dat de kwaliteit van de pellets door de hele keten van productie en distributie bewaakt wordt en dat uiteindelijk de eindgebruiker gegarandeerd de hoogste kwaliteit geleverd krijgt.

Producenten die het certificaat verkregen, zijn getoetst op de strengste normen op het gebied van Kwaliteit, Productie, Brandbaarheid, Calorische Waarde, As-gehalte en Herkomst van gebruikte grondstoffen.

EN Plus A1 houtpellets garanderen een probleemloze verbranding
Houtpellets voorzien van EN Plus A1 certificering zorgen voor een probleemloze verbranding in uw pelletkachel of pellet-CV.
Met houtpellets voorzien van het EN Plus A1-certificaat bent u zeker van de hoogst mogelijke kwaliteit houtpellets en daardoor van een probleemloze verbranding in uw Pelletkachel of Pellet-CV.    
Categorie
Pellets per zak
Categorie
Pellets per pallet